NoCigi Creative Commons License 2006.07.05 0 0 2857

Nem vett senki egy kalap alá téged senki semmivel addig amíg azt bizonyos inget magadra nem vetted!

Ezzel a tevékenységeddel a hülye dohányosok táborát erősítetted.

Itt fellelhető néhány lelki gyenge dohányos hozzászólása aki összevissza fröcsög mindenfélét aztán ha visszakapja ugyanabban a hangnemben a hozzászólását, akkor megsértődik.

 

Erre te azok közé álltál akik mindenféle durvaságot besürítettek egy mondatba és nekik tényleg nincs is értelmezhető saját gondolatuk. Egy csitító hozzászólást nem indítottál feléjük. Felém annál inkább. Azaz egyetértettél a durvaságaikkal és egyben magadra vetted a nekik címzett hozzászólásaimat. Nem baj, de akkor miért is vagy felháborodva ha visszakapják a saját stílusukat?

 

 

Én nem rohanok a moderátorhoz hanem visszaadom amit kapok. Én ezt találom liberálisnak és demokratikusnak. Nem azt, hogy rohanok a moderátorhoz.

Az sem demokratikus dolog, hogy valaki eldobja a szemetét közterületen és aki ezért megszólja azt nácinak nevezik ki. Az sem demokratikus dolog, hogy valaki mérgez másokat és aki ezt megszólja nácinak nevezik ki.

Egy antidemokratikus ember, aki amikor mások mellett dohányzik le sem szarja a másik egészségét az ne pofázzon demokráciáról, mert neki fogalma sincs a demokráciáról....

 

Az nem figyelmesség, hogy mások mellett nem szívok bele az égő cigarettába, mert az még bizony füstől.

 

Ha értelmes vagy akkor el tudod olvasni és értelmezni a csatolt képen lévő szöveget és akkor talán megérted, hogy miről beszélek és mire gondolt e topic nyitója amikor megnyította ezt a kérdőjellelel és kérdő e szócskával ellátott topicot.

 

 

 

Előzmény: Liliom001 (2856)