Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 129
(off?)

Szia!

Naná, hogy beleéreztem!

Nekem is szállt már el az agyam errefelé, és váltig meg voltam győződve, hogy igazam volt, és nem is éreztem magam nagyképűnek, mégis miket kaptam ;-)

Sőt a HWSW-n új regesként kapásból a pofámba kaptam egy állítólag itt csak nézelődő de ott is keveset beszélőtől, hgy mi a francnak regeltem oda is (!) be, csak szétoffolom - miközben csak kérdeztem (ISDN v.s. PanTel teljes szolgáltatóváltás?) és infót adtam (T-Com ex (!) kibújási lehetőség a 15 hónapból). De mivel alapesetben konfliktuskezelő embernek hiszem magam, ott sikerült kettőt nyelve megbékélni előremenve. Sokan nem bírják a stílusomat, és szvsz főleg azt, hogy nem tudnak "kikapcsolni" ;-)Örülök, hogy jó helyre álltam és Neked is sgetíhettem!


Amúgy jogos a kérdésed, mert nem keresett meg a srác akinek ajánlottam grátisz a segedelmem (vagy csak még nem jutott el oda?) pedig hatékonyan tudnék neki segíteni azt hiszem...

Ellenben megkeresett egy Mr. Sly nevű akárki (!), hogy belső modem hangját szeretné a "hangkártyán hallani", mire több oldalas részletes leírást adtam neki a hardveres módszerről (mert a sw-est vagy helyből támogatja a modem és/vagy a hangkártya és a drivere vagy gőzöm sincs..), piezó zümmer - line in (vagy CD in) megoldással. De sem e-mail nyugta sem semmi más nem jött. Szvsz kóstolgatott valaki... ;-)))


A másik topikon most vagyok túl, a drága Budapesti Kapcsolat-menedzsment Központ: Zsuppánné Vörös Tünde és becses csapata hazugságai és szakmai melléfogásairól sikerült "órákat" zengenem, mert az új kihívás előtt ezeket afutó ügyeket szeretném már úgy látni, hogy nem néznek nagyobb hülyének, mint ami magam szerint is és ténylegesen vagyok.

De köszt mindent és a legjobbakat itt is Neked!

Üdv!
Robi


Előzmény: rainman (125)