rainman Creative Commons License 2006.07.03 0 0 125

Robi!

 

Megvallom, sokkal erősebb ledorongolásra számítottam tőled a részemre.

 

Persze sejtem, hogy átérzed: a hőguta itt is bejátszott, mintahogyan az általam látogatott topikok közül további legalább kettőbe is, ahol eleddig normálisan társalgók estek egymásnak.

És átláttad: egy alapvetően halódó topikot pörgettek fel 06.17-én egy 01.04-i hozzászólásra hivatkozva mégpedig személyes megtámasással. Ja! ha egy hozzászólásra való hivatkozásra 5 hónapnál is több kellhet, az akkor egy pörgős topik lehet, csupa-csupa naponta beírt megoldatlan átveréssel...   :-) hát nem...

 

Az eseményeket kívülállóként (márha "kollégaként" tudsz kívülálló lenni) elemezted, olyat is felhoztál megfontolásra, amivel én nem éltem....

 

Na kösz a csitítást, a kvázi-moderációt :-))).

 

Tudod: azért kíváncsi lennék az itt előzőleg felvetett dolgok kimenetelére. Mármint hogy akiknek megajánlottad a segítségedet, azok megkerestek-e, és hogy le tudtátok-é alázni az ellenfelet, de totálisan, engedmény nélkül?

 

Mellesleg nézz át egy szomszéd topikba, ott tuttira találsz megoldandó feladatot, ami testhezálló lesz. Azzem ott fogsz tudni segítséget nyújtani.

Az ügy a konkrét esettől elvonatkoztatottan is kezelhető, szerintem lehet eredménye annak, ha mozdulsz....

Előzmény: Törölt nick (124)