Középen állóként levonom a konklúzióimat:
'MITS Altair 8800; Tandy Radio Shack TRS-80 (4K RAM, 4K ROM...!!!); Intel 4004 proci (ez még 4 bites volt, 4004 tranzisztorral!) valamint a Neumann-i alapelvek - ez az igazi hőskor.' (Aaron)
Szvsz nekem valahol még lesz 4004-esem ;-D
[Pedig csak épp a 39-ediket töltöttem bé ;-D]
"Az Axelero pedig továbbra is tehet egy szívességet, és mivel ez kis részben érzelmi kérdés is, minden meggyőzés hiábavaló...! ;-)))" (Aaron)
Nocsak: akkor jól éreztem ezt is? De akkor nem kellene a mésikoldalnak (magánzóként) is megengedni a lelki hozzáállást?
"Felettébb csodálkozom azon, hogy te, mint vérprofi (?) összekeversz engem, egy hülye ügyfelet, aki a másiknak segíteni akar, egy szakmai barbárral. Ennél azért több eszed lehetne! Az, hogy Aaron rájött, mit írtam, te pedig nem," (Philip)
Nofene! ;-D
Hisz amilyen vehemensen mentetek neki, én is összekevertelek Benneteket! ;-DDD
"DE nem én vagyok a szentírás, napról napra jómagam is tanulok... Sokszor a zügyfelektől, lopva.... ezt kompenzálandó, sokszor bevetem a "parasztvakítást" is...." (Rainman)
*Látjátok feleim szömtükkel mik vogymuk, isa por és hamu vogymuk* vagyis igenis lehet kutyából szalonna, és ha megfelelően kezeltétek volna Raniman-t (azaz nem mentek bele ezerrel személyeskedve), akkor is ugyanez az eredmény jöhetett volna ki - szerintem.
A most már pedig Isten sem tudja melyikötöknek az ano Axeleróval kapcsolatban zajló ??!!) ügyében pedig e-mail-ben várom a szves megkeresést és igyekszem mindent (ötleteimet, képességeimet és tapasztalatomat) latba vetve segíteni akár anonímségét is megtartva! Várom szeretettel a jelentkezést!
Üdvözlettel és emberbaráti szeretettel
mindhármotoknak és nagyon örülök, hogy
valahol azért megnyugodtak a kedélyek!
Maus Robi