Törölt nick Creative Commons License 2006.07.03 0 0 123
Kedves Aaron_mark!
(Na most ár igyekszem figyelni ki kicsoda is..)

Tudod, attól függetlenül, hogy Rainman nemfogja vissza magát, Te is belemész abba az általános hibába, hogy attól, hogy valaki anoním, kapásból a Neked megfelelő jellemzőkkel helyettesíted be (kifiús, taknyos...), azt hiszed, hogy ő tényleg egy fiatal ksi taknyos aki még most azonosítja önmagát a társadalomban.

Pedig bizony aki letett az asztalra a szakmájában évtizedeken keresztül sok értékes munkát és akkor is gürizett, amikor másnak valóban a szocialista pocsojában vagy miben elég volt lubickolni, azaz épp pl. Rainman kollégámnak --- itt és most az a "dolga", hogy a másik oldalt képviselje, hiszen a topik címe végső soron a Matáv (T-Com) és az Axeleró (T-Online) átveréseinek megszellőztetésére utal!
Azaz ha valaki ama másik oldalról úgy ítéli meg, hogy nem feltétlenül átverésről szól egy hozzászólás (és itt a kettővel korábban írott soraimra hivatkozom vissza, mert nem csak az Axelero tehet a dologról, bár a fő bűnös persze ő!), akkor a kétkedés jogát nem szabadna korlátozni.


Visszaolvastam Loreena hsz-át, és bizony valóban karcos amit ír: a piaci vreseny alapján akkor lett volna igaza, ha azt kérdezte volna, miért kell 3 hónapid ADSL mentesnek lennie a vonalának, hog yakciós áron jusson hozzá, de ő nem ezt kérdezte. A LELKI hozzáállásával nagyon is szimpatizálok, de azt amit leír, nem nevezheti csalásnak, kész. És erre Rainman-nek és azoknak, akik más szemszögből (nem csak feltétlenül a lojalitás, hanem külső empátia vagy a piaci módszerek ismerete is lehet ez) nézi, bizon yki is akadhat a mutató...


És ha belegondolsz, az is ingerlő, ha valaki feltűnő naivitással nyilatkozik. Nem csak a stílus minden: hiszem, hogy értelmes ember a másik (akár oktalan) stílusából is le tudja szűrni alényeget és nem a stílusába, hanem a lényegébe köt bele, ha már beleköt.


Itt most megpróbálok nem minden egyes - elég hosszadalmasan zajlott - csetepaté-elemre reagáni, majd a vége után összefoglalom keserű (?) tapasztalataimat.

Üdvözöl
Maus Robi


Előzmény: aaron_mark (89)