Eta7-173 Creative Commons License 2006.07.02 0 0 23

...ne haragudj, de nagyon nehezen tudom tolerálni, ha irónikus vagy, de azért megpróbálom. Ha bővebben érdekel a téma, tudom neked ajánlani, hogy keress fel szakembereket, akikől mindezt én is tudom, és segítettek nekem. ők biztosan többet tudnak nálam. ami evidens is, hiszen nálam egy picivel régebb óta foglalkoznak ezzel, és nekik ez a hívatásuk. én, a 16 évemmel nem hiszem, hogy kielégítő választ tudnék nyújtaniaz agyszerkezet felépítését illetően...de mondom, vannak erre szakemberek, ha gondolod, keress rá!

...mesélnék is, ha nem azt érezném, hogy ott támadsz, ahol tudsz. hát erre valóban nem vagyok nyitott.

igen...toleránsak vagyunk, de mi is emberből vagyunk, és nem ufóból. nekünk is van tűrésküszöbünk és önérzetünk. természetesen megértőek vagyunk( én is tudom azt, hogy nem véletlenül hallasz most és találkozol ezekkel a dolgokkal, mert tuti erre van most szükséged életutadat illetően).  tudod..ez azért mindig a szemem előtt lebeg. hogy...mindnyájan egyfelé tartunk...csak ki előbb, ki később ér célba. és tudom, hogy mindannyian egyek vagyunk, és ez az energiaharc(vita, veszekedés) is normális. ezért nem kaptam még idegrohamot:) neeem, azért ennyire nem súlyos:P

csak...annyira jó lenne, ha kicsit több nyitottságot és szeretetet vinnél a dologba...és ez vonatkozik másokra is..(...)... köszönöm:)

Eta7

 

 

Előzmény: Kolompár Esthajnalcsillag (21)