Eta7-173 Creative Commons License 2006.07.02 0 0 17

Kétféle ember van, aki hisz az indigó gyerek témában és aki nem.
Ez utóbbiaknál megfigyelhető, hogy, nem tudom pontosan milyen késztetésből, de szeretik lehúzni azt a vécén, aminek nem néztek utána és nem akarják elhinni.
Az "indigó gyerek" tény, ha tetszik ez utóbbiaknak, ha nem. Aki látott már ilyen gyereket, az nagyon jól tudja, miről beszélek, aki nem, az meg úgy sem érti meg...max akkor, ha eljött annak az ideje. Ez olyan, mintha egy 7 éves gyereknek mesélném el, hogy milyen a szex. nyilvánvalóan el sem tudja képzelni, de ez így van rendjén. Attól ő még nem fog azzal jönni, hogy a szex nincs, az csak egy ember furcsa megnyilvánulása... és nem fog gúnyolódni sem, hogy az ő játéka sokkalta jobb...
Egyébként szeretnék egy eltévedt nézetet is eloszlatni: az indigó gyerekek semmivel sem "jobbak" a többinél, az hogy melyik gyerek jobb és melyik rosszabb, teljesen nevelés kérdése. De az, ahogy beszélget, kérdez, az egyértelműsíti ezt a dolgot. Ha odamegy hozzád és megérint, érzed a legmélyebb szeretetet. Ez nagy különbség. Nincs szüksége arra, hogy kimondja, mit érez...de szívből kívánom, hogy találkozz az életben valamikor egy indigóval...és tapasztald meg, amit most még nem mondhatsz magadénak.

Eta7

Előzmény: Threepwood (16)