rainman Creative Commons License 2006.07.01 0 0 83

Pardon! a 62-edre írt 63-asomat elolvastad? tán igen, ha arra hivatkozol itt..

És értelmezted is?

De tényleg? És körbejártad a dolgokat?

Mert arról beszéltem tán, hogy van ugye a hűségnélküli ár, aztán az ilyen-olyan hűséggel vállalt esetére, és arról hogy egyéves hűség letelte után az ügyfél kezdeményezésére vállalt újjabb hűség esetére kedvezményt kap, mintha a kétévest használná....

Ja hogy alapból az van a feltételekben, hogy hűség utánra az aktuális listaár játszik.

Eseteg utánjárással lejjebb lehet vinni.... Az ügyfél kezdeményezése esetén.

Aztán ugye arról beszéltem, hogy felróttad a szolgáltatónak, hogy egyoldalúan felemelte a sebességed, a k.annyukat nekik. És kérdeztem, reklamáltál-é emiatt.  Tényleg: reklamáltál emiatt? Reklamáltál?

Volt egy nevezett csomagod, aminek volt egy adott ára, sebessége. sebességét megemelték, csomagváltás nélkül, azonos áron.

És felróttad a szolgáltatónak, hogy az azonos áron és csomagnéven való csomagban vittek tovább a megemelt sebességgel, és nem az ócsóbb másnevű, csomagban, ami csak az emelés után lépett a piacra?

Kérdeztem akkor is: reklamáltál a sebesség-emelés miatt?

Kezdeményeztél csomagváltást? Mondjuk a hűségidő alatti alacsonyabb csomagra váltás általában kötbérrel fenyegetett - mégha vesszük azt a szitut, hogy sebességemelés miatt megemelkedik a sebesség, és visszaváltasz egy alacsonyabb csomagra, ami azonos az eredeti sebességre.  CSOMAGVÁLTÁS történik, tehát a kötbér bejátszhat, mégha a sebességek azonosak is maradnak.!!!

Na akkor tudd: hűség lejárta után mindenkinek szabad a pálya akár csak csomagváltás ügyében, akár szolgáltatóváltás ügyében.

Hűségidő alatt kötelmek kötik úgy a szolgáltatót, mint az ügyfelet. Mondom: az ügyfelet is!

A grátisz dolgokkal meg élni kell, a visszaélési izék vélhetően kivédettek a szolgáltatók oldaláról...

És ha én utálatos is vagyok, lehet kérdezni az engem kollégájának nevező mikimaus-t, adok a véleményére, de "VÉLEM" sebességemelési azonos ár okán nem fog nekem ellentmondani.....

Előzmény: loreena (82)