Na most melldöngetve jössz azzal, hogy jusztsem olvasol utánam. És feltételezel rólam dolgokat, ami korántsem állja meg a helyét!
Elsőként: ugyan a T-től kapom a fizetést, de kizárólag azért, hogy munkaidőben az ügyfelek seggét nyaljam, és ezt teszem olyannyira, hogy (csak példa!) akár három év múlva is megcsörgetik esetleges nyűgjeikkel a mobilomat, mert egyszer a kiszállás előtt odaszóltam, és a kiszállás után oly annyira elégedettek voltak a hozzáállásommal, hogy letárolták a mobiljukba a nem rejtett számomat (ugye az annonimitás témája, de erről később).
Ha tényleg utánam olvasnál - amit tuttira nem fogsz - akkor láthatnád, hogy konkrét ügyekbeli hozzászólásaim kapcsán többnyire általánosítok, vázolom az általános ügymenetet, és igyekszem megvilágítani a lehetséges buktatókat. Mindezt teszem szabadidőm rovására, senki által nem megfizetve, sőt: magamnak költséget okozva.
Teszem ezt azért, hogy az ide olvasók tájékozottabbak legyenek, és úgy mellesleg cég-lojalitásból.
Az általad jó fogásnak vélt stilusbeli "vélem" kifejezés pedig ha alaposan értelmeznéd a mondókámat, éppen annak a kihangsúlyozására szolgál, hogy nem én vagyok a mindenttudó, hanem éppenséggel azt akarná érzékeltetni - ezekszerint számodra mégsem érzékelhetően - hogy saját véleményemet irom le (amit Te ideömlesztett karakterhalmaznak minősítesz). Szóval a vélem éppenhogy nem a felsőbbrendűségről szól stilárisan, hanem éppen arról, hogy vélelem, esetleg logikusnak tűnő levezetés következményeként....
Mellesleg: egyelőre úgy tudom, hogy Simó úr egyelőre még nem a fő-főnököm, szóval attól hogy megküldted neki a linket, nem lesz sem jobb sem rosszabb sem Neked, sem nekem...
Második hibát elemző bekezdésedben is van hiba.
Mint utaltam rá: itt ugyan nicknéven vagyok jelen, de aki akarja, megtudhat rólam mindent. Rólad lekövethető bárni is????
Aztán emlegetsz holmi jövendőbeli asszonyt... Kac-kac.....
Most látom: a "vélem" szóforfulatot is itt rovod fel nekem. magarázatot lásd fentebb...
Harmadik hibát elemző bekezdésedben az ügyfél seggnyalást hoztad fel, na erre is reagáltam fentebb.
idézet Tőled:
"De talán kinövöd.
Kis taknyos!"
Ezt a részt nem minősítem, csak hivatkozom a fentebb írtakra, miszerint tuttira több helyen van meg a mobilszámom mint abszolút korrekt, ügyfélcentrikus lótifuti száma, aki minden problémára megoldást keres, mint a tied.
Meglehet: van egy konfliktusod "A" céggel. És ha valaki véleményt alkot az ügyedről egy nyílt fórumon, azt lebérencezed, letaknyosozod. Megsúgom: nem Te vagy az első, lepereg rólam.
Mint mondtam volt: nekem többet jelent egy szóbeli, vagy e-mailes köszönöm, meg a sokévutáni újbóli megkeresés, mint egy önmagát felpörgető ismeretlen valaki letaknyosozása....