mamami Creative Commons License 2006.07.01 0 0 23

"Kovacs Laci bacsinak mi a vegzettsege?"

 

Franc sem tudja , de sztem többet letett az asztalra , mint az egész koleszos jogász-garnitúra . Attól persze még nem imádom ,  kajánul vigyorgok a nőügyein . Ahoz sem semmi gyomor kell , hogy egy ilyen kivénhedt apáca-típust csak úgy az ágyába engedjen egy nőszemély   . Hiába , ízlések és pofonok ,  főképp anyagi hozadékok . Szerintem .

 

"vmi erdemlegeshez is ert?"

 

Szerintem ért , privatizélt úgy , ahogy , nyilván ő  sem a szőlőkapálásból szerzett pénzén , de azt legalább működteti , nem a ME-i fizujából kénytelen élni meg törvényeket alkottatni az unokái boldogulása érdekében .

 

"egyenlore nekem ugy tunik, hogy csak nagyon-nagyon rossz es nagyon rossz van"

 

Bocs , helyesírással nem szoktam kekeckedni , de az " egyenlőre " mindig kiakaszt , teljesen más a jelentése , mint annak , hogy " egyelőre". Szerintem jegyezd meg , nem fog a károdra válni . Amúgy egyetértek , de ha ennyi a választék , az emberfia elmegy szavazni a kisebbik rosszra , vagy otthon kapálgat a kiskertjében . Az is döntés .

 

"ezekutan mi az az 5 parti egyeztetes?"

 

Szerintem  lufi , pusztán hatalomvágy . Ha megérnénk egy érdemi egyeztetést , sínen lennénk , és nem úgy , mint József Attila . Tartok attól , hogy földi pályafutásomban ez nem fog bekövetkezni , de azért minden jót kívánok az utókornak .

Előzmény: no_holy_shit (13)