Jolimama Creative Commons License 2006.06.29 0 0 481
Mariann kérésére továbbítom a levelet, valami technikai probléma adódott, nem tudta feltenni.


Kedves Joli mami

Ne haragudj, hogy zavarlak, de okvetlen írnom kellet most már. Olvastam a Háziboszi levelét amit nekem írt, hogy felrakta a képeket a múlt hétvégén. Képzeld azóta nem tudok válaszolni a fórumon mert ahogy megírom a választ és a mehet gombra kattintok mindíg visszadobja. Tehát nem megy el a válasz és engem naon bánt, hogy válasz nélkül hagytam a Háziboszit, pedig olyan kedves.
Megkérhetlek arra hogy továbbíts üzimet?: naon köszönöm kedvességét, hogy felrakja a mintákat, majd megpróbálom világosabbra fénymásolni legközelebb. Sajnálom, hogy nem tudtam írni, nem tudom mi a baj. Köszönöm neked is ha továbbítod.
Láttam a gyönyörű fehér pulóvert amit unokádnak horgoltál, naon szép. Én is horgoltam egyet a lányomnak, mondtam neki ha másképp nem megy webkamerával próbálja nekem feltenni a fórumra és akkor meg mutatom. A mintát is elküldöm a képpel postán inkább az a biztos, meg még keresek szalaghorgolásos mintákat neked.
Vettem most egy új újságot amiben csak horgolt felsők vannak, majd abból is küldök ha nincs meg neked. Diana az újság neve, abban is naon szépek vannak.
Bocsi üdv nektek és Háziboszinak jobbulást kívánok
Marianna