krisssz Creative Commons License 2006.06.28 0 0 165
Kösz a leírást:)) Hát nem mondom, hogy túl egyszerűnek tűnik, de majd kipróbálom. Ez a krémmel előre lekenés ugye vajas krémekre vonatkozik? Olyat én sosem csinálok. Tejszínesre is ez érvényes?
Megsütöttem a sárgadinnyetortát. Asszem számtalan technológiai hibát követtem el vele. A joghurt összekeverve a sárgadinnyével ugye nem egy kőkemény massza. Talán meg kellett volna várnom, míg a zselatintól megköt, és csak utána beletenni a habot, csak siettem. A habos cucc így persze híg lett. Nyilván előbb-utóbb megköt ez is, de én betöltöttem. A piskóta köré raktam egy nemtom mindek hívjákot, szóval fémből van, pont erre kitalálva, szóval valami tortakarika féle. Na, a krém szépen elkezdett alul kijönni!! Na, madzaggal szorosabbra húztam a karikát, valahogy visszalapátoltam a tetejére a krémet, most dermed a jégen. A másik, hogy legközelebb mégsem főzöm meg a dinnyét, először is valszeg attól lett híg. (egyáltalán nem tettem hozzá vizet, mert annyira puha volt a dinnye, hogy elégnek látszott a főzéshez). A fahéj és a szegfűszeg is egy kicsit nekem elvette a sárgadinnye ízét, de persze ez egyéni. Miután imádjuk a dinnyét, legközelebb csak beleforgatom kockára vágva.
Most elmegyek, remélem, mire hazajövök megköt, és akkor jöhet a díszítés. Talán az jobban sikerül.

Gladiolusz! Ezt is ki lehet próbálni, de lehet, hogy a keményítő íze érződni fog a csokin. Ha megcsinálod, majd számolj be.
Előzmény: Vanessa_ (163)