Holo-Tron Creative Commons License 2006.06.27 0 0 318

Felhozom a topikot, engem az érdekelne mennyire van lehetőség vonattal szállítani a kocsit? Azt konkrétan tudom hogy van szabadka-bar viszonylat.

Meg olvastam hogy a horvátoknál is van ilyen lehetőség, de erről nem találtam semmit.

A legnagyobb horvátországos topikba rákérdeztem de ott se tudtak semmit, viszont valaki említette hogy nyugat-európában nagy divat ez, és állítólag már bécstől meg lehet oldani.

Konkrétan arra gondolok hogy ne kelljen levezetni több ezer km-t, de azért helyben mobilak legyünk. Persze ott a bérautó, de az többnyire drága, és ha történik valami akkor a gatyánk is rámehet.

Európába meg a környékére, bárhová érdekel, ha van ilyen lehetőség, pl bécstől vonattal szállítattni a kocsit N.o északi részéig, aztán átkompolni skandináviába, aztán ha van ott is ilyen lehetőség, a déli részek megtekintése után, északra vonatoztatni a kocsit.

Vagy akár pl spanyolországba portugáliába menni hasonló módon. Esetleg ha végig lehet majdnem szállíttatni a kocsit gibraltárig akkor akár átruccanni marokkóba.

De ennél lehetetlenebb helyek is érdekelnek ahova az ember nem megy saját kocsival, pl törökországon végigvonatozni, aztán szíriában autóval.