ribizli Creative Commons License 2006.06.23 0 0 98
Igen, légyszi dokumentáld a folyamatot is!!

A pudingport kitűnően lehet ám egyszerű kukorica- vagy burgonyakeményítővel helyettesíteni, meg a szükséges ízesítővel. Nézd meg az összetételét egyszer, én meglepődtem. :)
A vaníliáshoz vaníliarudat, a kakaóshoz kakaóport, a csokishoz meg jó minőségű apróra vagdalt csokit érdemes tenni. A puncsoshoz rumot - szerintem ha azzal forralod a tejet, elpárolog főzés közben az alkoholtartalma. A színezése lehet még kérdéses, ehhez a legegyszerűbb gyümölcs levét használni szerintem.
Vaníliakivonatot is egyszerűen lehet házilag készíteni, kristálycukorral együtt megőrlöd, és kész (én kávédarálóban csinálom). A másik az alkoholos kivonat, de azt hiszem, az igen drága mulatság lenne Felétek. (Egyébként ezek a trükkök a Konyha-trükkök topikban megtalálhatóak.)

Jó munkát meg mulatást Nektek!
ribizli
Előzmény: Vanessa_ (92)