kétkezi GAZ-da Creative Commons License 2006.06.23 0 0 591

Hi Pacs!

Köszönöm szépen!

Emilt megkaptam. That's all!:-)).Köszönöm a jó kívánságot, remélem beválik..

Úgy volt, hogy  e hét végén megyek érte, de a "Törzskönyv"-et állítólag a Rendőrség küldené postán a céghez, ami lasssabban megy a vártnál. Nem igazán tudom értelmezni, hogy mi köze a "Szolgálunk és Védünk"-nek a Törzskönyvhöz, de majd kiderül.

Így valszeg csak a jövő hét valamely értesített napján megyek a kocsiért. Odafelé benézek egy garn alufelniért az Abaqua Kft-hez. A kiválasztott tipusról küldük egy dokut emilben, lécci szólj hozzá vmit.

Ha már nem tudom elkerülni Bpestet, személyesen adnám át Neked, amit szeretnék.

Telefonozok, ha már biztosabbat tudok.

Amikor legutóbb visszafelé jöttem egy idegesítő, autógyilkos, kb 2km. óra seb. mellett tudtam átjönni a Nyugatitól a Rákócziig. Így visszafelé Vác, Komp, Tahitótfalu, Zsámbék...stb úton jövök (odafelé is így mentem), gyönyörű vidék, csend és nyugalom. Ez 25 km+, de nekem megéri!:-)).

Az öreg verdát leadom, de most meg a kipuffogónál van valami sérülés, kész túrbó a hangja. Három napja pucoválom, hogy átadható állapotban legyen, most + ez.

Teljesen ellepte az életemet ez az autó ügy, eddig azt sem tudtam, hogy van autóm, csak mentem vele.

Az Üllői autó még megvan, nem kapkodták el, azért ez is jelent vmit.

Most keresek, de nem találok egy Szlovák árlistát a lehetséges kényelmi kiegészítőkről, hogy az árakban legyen vmi összehasonlítási alapom az itteniekkel.

Egyszer már volt ilyesmim, de elvesztettem az infók tengerében!:-))

Üdvözöl: kétkezi

Előzmény: pacs_425 (590)