Cesete Creative Commons License 2006.06.23 0 0 79766

Nem elég, h egy csöpp eső se esett mifelénk, még a madarak is elkezdik a balhét üvöltözve hajnali 4-kor. Én a hős anya, átengedtem az ágyamat a kölkeknek (az én szobám elvileg hűvös), és fölmentem aludni a helyükre a galériára, hááát szauna, ha ma is ilyen dögidő lesz, leköltözünk a nappaliba a vendégágyra mindannyian.

Most random módon válaszolgatok, ha már fölébredtem.

gyerekprosti öltözék: az én 12 évesem még ujjatlant se hajlandó fölvenni az iskolában, sőt, szoknyát se, de amióta vége a sulinak, naponta 2x vált miniszoknyát és topot, és illegeti magát a tükör előtt, sőt, sminkelni is próbál, ami elég vicces, mert szte a szemfestéket a szemöldökre kell tenni. (ettől függetlenül, ha megyünk valahová, csakis a póló+farmer kombó játszik, na jó, a kertbe már lement szoknyában, mert a szomszéd kislány is szoknyában volt)

arc-spricni helyett én meglötykölöm a pofámat hideg vízzel naponta kb. 20x, sztem olcsóbb megoldás nincs.

hosszú haj: én vágatnám ezerrel, de neki olyan lassan nől, viszont szte a hosszú haj rulez, évente lehet belőle vágatni kb. 2 centit. de annyi esze azért van, h legalább összefogja.

a bp-i szúnyogok meg már a mutáns kategóriába tartoznak, apró kis dögök, de akkorát tudnak csípni (a fiam tegnap elmagyarázta, h csak a nőstények csípnek - okos mindkét kölköm, na)