Hamburger2
2006.06.18
|
|
0 0
11718
|
Szia John! Először is gratula! Mellesleg tanácsot kértek, amit nem csak én adhatok. A bakancs nem kötelező. Meglátásom szerint jó időben egy sportcipő is megteszi, de a jó időt nem tudom garantálni! :) Vannak nagyon jó túrabakancsok és túracipők! Fehérvárról Urallal megy át a csapat Csákberénybe, ahol a rajt lesz. Tatán "tömegszállás", fürdési lehetőség és katonás kaja - készétel konzerv, bár a logisztika szerint az újabb fajta, amely a boltokban kisebb vagyonba kerül. Nekem szokott ízleni. Mindenki abban alszik, amit hoz! Nem lesz luxus ellátás, de egzakt támogatók nélkül azzal kell beérnetek, amit a sereg önmaga tud adni. Még egszer szeretném jelezni, a rendezvény nem akarja lekörözni semmiben sem a K100-ast! Ez vonatkozik az ellátásra is! Ha valaki részt vett már K100-ason, akkor tudhatja, hogy ez talán egy kicsit több is, mint az ott nyújtott szolgáltatás. A lényeg a rideg körülmények közötti teljesítésen van! Túl sok tapasztalattal senki sem rendelkezik a Szt. László Menettel kapcsolatban, mert ez az első alkalom, hogy megrendezzük. De remélhetően nem az utolsó! Üdv: Hamburger |
Előzmény: J Dagain (11717)
|
|