TheFish Creative Commons License 2006.06.18 0 0 28
Sziasztok!

Én is egyike vagyok a lakástulajoknak a házban; nekem is voltak pozitív és negatív tapasztalataim is.

Én elég sok minden változtatást kértem a lakásban, annak ellenére, hogy az én lakásom sem nagy! A változtatásokról kaptam egy ajánlatot, hogy ez mennyibe is fog kerülni a következő módon (részlet a doksiból, ami érdekes lehet):

"TÖBBLET:

6 m2 válaszfal építése kétoldalt vakolva, fehérre festve 74820.-"

Rögtön feltünt, hogy én pont ugyanennyi falat nem kértem, de szerencsére néhány napja voltam a lakásban a doksi megkapása előtt, így tudtam, hogy ez nincs plusszban hozzáépítve, az elírás csak a doksira vonatkozott. :-)

Na persze nem ez volt az egyetlen elírás a doksiban, tehát nem vontak le mindent, amit nem kértem... De ezt mind megbeszéltem Kun I. Úrral és küldött egy módosított ajánlatot, amiből megint bedobok ide egy részletet:

"LEVONÁS:

6 m2 válaszfal építése kétoldalt vakolva, fehérre festve 52374.-"

Látjátok, az ár időközben megváltozott (kb. 3 nap volt a két doksi között). Ezt azonnal közöltem velük, hogy ez nem így megy, még egyezkedünk a 20 ezernyi különbségen.

Gondoltam azért írom ezt le, mert akinek nem rontják el az ajánlatát az nem is észleli a különbséget.

Most jön majd a csempekiválasztás és a parketta kiválasztás július elején. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?