iityam Creative Commons License 2006.06.17 0 0 190

Sajnos ez nem irodafüggő dolog. Mi annak idején kétszer is jártunk úgy, hogy hajnali 2-kor kellett kelni, mert Hammametből mire beért Tunisba a busz (összeszedve az összes szállodából az utasokat) majdnem reggel 7 óra lett, amikor is indult haza a gép. Második alkalommal fél órát várt ránk a Tunisair menetrendszerinti járata, mert nem értünk időben be a repülőtérre.

Odafelé este 5-re értünk ki, utolsó nap pedig már délelőtt 10 órakor Pesten voltunk.

Szóval ez sajnos más irodánál is benne van a pakliban, és semmit sem lehet ellene tenni. Ugyanis az utazási szerződésekben sajnos benne is van, hogynem garantálják, hogy az első nap már reggel a szállodában vagyunk, és utolós nap pedig csak délután jövünk haza.

Tavaly Monastírban voltunk a Kartagóval, a szálloda 5 percre volt a repülőtértől. Legalább ott nem kellett órákkal az indulás előtt kibuszoszni a repülőtérre.

A charter gépeknél pedig teljesen lutri, hogy mikor indul.

Egyiptomban jártunk 2 éve, akkor 3x változott az indulási időpont. Végül is még ahhoz képest is később indultunk 2 órával ami az utolsó időpont volt. Az első nyaralási napon éjfélkor értünk a szállodába. Haza pedig az utolsó nap estéjén jöttünk. Szóval ezen ne idegeskedjetek előre, mert csak ront a nyaraláson.

Mi még amikor kimentünk Egyiptomba azzal is szembesülni kényszerültünk, hogy nincs helyünk a szállodában. Reggel 6 órára találtak egy szállodát ahová két gyerekkel el tudtak helyezni. Mégsem hagytuk elrontani a nyaralásunkat, azért is jól éreztük magunkat.

Hát nektek is nagyon jó pihenés és jó nyaralást kívánok.

Iityam