"
Szóval a véleményem az, hogy az állampolgár ne vegye saját kezébe a bűnüldözést, merthogy az állampolgárok egy jelentős része olyan, mint te is vagy: hőbörgő, hebrencs és deformált lelkivilágú majom.
Namármost az emberi élet drága kincs, és nem lenne kívánatos, ha mondjuk a szilvatolvaj cigánygyerekre úgy lövöldöznél, mint a többi buta surmó a verébre, - jelzem én azt sem szeretem, amikor valaki szórakozásból verebekre lövöldöz, - deformált lelkivilágú köcsögnek tartom az ilyen embert....
Ha meg te fucc azon a nicken is, amelyikre vonatkozó hozzászólásomra válaszoltál, akkor válaszolj a kérdésre, ne dumálj mellé."
Köszönöm, de nem szabadidős programhoz kértem ötleteket, hanem azt kérdeztem, hogy honnan vannak adataid arra vonatkozóan, hogy mióta Szlovákiában engedélyezték a szabad vadászatot a betörőkre, csökkent volna a bűncselekmények száma.
Ugyanerre vonatkozott az ausztrál helyzetre vonatkozó állításod, valamint azt kérdeztem, hogy szabaddá tették e a fegyvervásárlást állampolgári jogon Szlovákiában?
A bűnöző meg mindenhol fegyverhez juthat, - nálunk is.
A szinpadon, ha a díszletben egy fegyver lóg a falon, az el is szokott dördülni - legkéásőbb a harmadik felvonásban.
Az életben is.
Egy komoly rabló ha tudja, hogy a háziaknál fegyver lehet, akkor az ő lelövöldözésükkel tölti az első öt percet, aztán utána nyugodtan rámolhat.
Száz Magda Marinkot segítünk világra a javaslatoddal..."
Erről beszéltél?
Hallottad már azt a jótanácsot, hogy "ne vitatkozz idiótákkal, mert lesűlyedsz a szinjükre és legyőznek a rutinjukkal"?
Az illetőre is ez vonatkozik, kivel a bizonyos topicban vitázol. Hagyni kell az ilyet, ha valaki így gondolkozik, annak nem is való fegyver, féljen is tőle, remegjen, ha véletlenül kezébe kerül egy vizopisztoly is.
"jelzem én azt sem szeretem, amikor valaki szórakozásból verebekre lövöldöz, - deformált lelkivilágú köcsögnek tartom az ilyen embert.... "
Ebben az egyben igaza van.