Ruha kerdes:
2 iranyzat: bor v textil.
Bor:ha nem perforalt akkor meg a vizet is birja /mehviaszos kezeles/, de ha perforalt akkor meg beazik...hja allitolag kengurubor az jo...:)))
Ha inkabb tura akkor textil. Vannak jok is, nekem eddig nem volt szerencsem, mindket soktizezres ruham beazott nehany ev viseles utan /inkabb 1 az a nehany/.
Vizvedelem:
Amire ma figyelnek:kiveheto vizallo membran! Nekem elkopott egyszeruen a membar, szoval nem hulyeseg a kiveheto.
Spidi:en is jokat hallottam rola, Bering sem tunik rossznak, Rukka az ara alapjan egy csoda lehet /1000 Euro korul lattam!/
Hja amirol meg jokat halllok az a BMWs ruha, aranyarban...
Hal istennek most mar van valasztek, nem ugy mint anno 99-ben amikor en kezdtem...
Hja van aki a textil ruha impregnalasara eskuszik, szerintem nem a legjobb otelt...
Viszont az teny, kb 4 ev alatt szetesett teljesen a ruham /olasz/
Protektorok es Szellozes:
en egy protektor mellenyt hasznalok a kabat ala, es kivettem a protektorokat a kabatbol...
Ez jo, mert nagy melegben egy darab polo ra oszt jol van...
Esoruha: nalam allando tartozek a tanktaskaban!! hja de az is bezik fenekenel picit, Bering, pedig vacsi uj
Kesztyu: en most egy BMW kengurubor kis GS kesztyut hasznalok, fasza, nem vizallo, de markolatfutessel kombinalva jo!
Csizma: volt mar 3 csizmam, ebbol eddig csak a Daytona nem azott be, es tobbek elmondasa szerint is valoban vizallo...az ara horror, de a legrosszabb a vizes csizma...
Sisak: allfelhajtos vagy nem ez itt a nagy kerdes, Schubert vagy BMW vagy mas? :)
AMi szerintem eletet menthet az a beepitett napszemuveg, mostanaban melo utan mindig lemeno nappal szemben motorozom, nem is tudom elkepzelni erdos reszen ahol verofeny valtozik esti sotetseggel hogy tudnek motorozni enelkul...
TOM