Hullut Creative Commons License 2006.06.15 0 0 1388

Szia!

Nagyon röviden csak annyit szeretnék üzenni Neked (és MINDENKI MÁSNAK is), hogy ne búsulj el azon, amit tapasztaltál.
Most olvastam bele (végre megint) a fórumba és ezért azt mondom: Gondolj(atok) bele komolyan! A motzsaruk MUNKÁJA a motorozás és rendszerint a leg rosszabb helyen (Budapest belváros!!!). Ott annyi rutint lehet összeszedni, amennyire nem is gondolnátok (bocsi a szóismétlésért). Normál tempó, (valóban)őrült vágta, szlalom és terep is :-)) .
Amennyiben bárki ugyanezt csinálja napi x órában, meg lesz a rutinja. Ráadásul ott van (szerencsére) a kiképzés. Minden tavasz azzal kezdődik. Lehet, hogy ez visszatért évközben is -de jók voltak. Láttátok már a motoros karussel gyakorlatot valahol a rendőrök előadásában?
Szóval nagyon bele lehet jönni és akkor még nem is mondtam a mindennapi egymás közötti versenyekről semmit - ezt csak 'álmodom' , nehogy 1 PK beleolvasson ide :-))
A motoron meg nem az akrobatika a lényeg, legalább is szerintem. Arra jó, hogy gyakorold az egyensúly megtartását, de közúton produkálni szerintem kész öngyilkosság és gyilkosság! Ezért ha rutinra vágyik bár ki, azt üzenem: haverokkal zárt terület, megbeszélni a szabályokat - nem 1 kerék szembe pl. - és lehet a lassú mocizással meg a bólyázással (cigisdoboz is jó bólyának) kezdeni és baromi sok minden ki fog jönni!

A 24 óráson is az összeszokás már fél siker lehetett nekik. Annak idején volt szerencsém a műfajhoz (és remélem még lesz is) . Akkor azt mondták akik velünk voltak v. láttak minket, hogy hihetetlen volt nézni, ahogy a motorok együtt mozogtak. Megint a tapasztalatnál vagyunk.

No, nem szaporítom tovább a szavakat, jó mocizást mindenkinek!

Előzmény: Macskapecér (1356)