Pötyke Creative Commons License 2006.06.15 0 0 20622

És mit jelent az ő privát költsége? Az, hogy kivonatozott, vagy kiautózott Vácra? Vagy még ügyvédet is fogadott ehhez a világrengető perhez? Esetleg fénymásoltatott 50 ft + ÁFA-ért?! Komolyan nem értem.....menjenek oda, ahova gondolom..... :-(

Alapból annyira felháborítónak tartom, hogy esetleg nekem kell bizonygatni, hogy a gyerekre fordítom a gyerektartást és nem pasikra, hogy azt hiszem nem lennék képes finom és nőies maradni a bíróságon. Azzal meg csak még rosszabbat teszek.

Jöjjenek ki környezettanulmányra (vagy mittudomén hogy hívják) és nézzék meg, hogy és hol élünk, milyen a gyerek szobái, a ruhái, a játékai, stb..... ez tényleg vicc!

Egyébként az első ezirányú "fenyegetés" még karácsonykor hangzott el, de aztán nem történt semmi. Februárban múlt két éve, hogy papíron is elváltunk, ezt az időt a végzés értelmében ki kellett várnia, mivel nincs olyan lényeges körülmény, ami előbb indokolta volna a gyerektartás csökkentése iránti kérelmét. Most két hete a gyereken keresztül "üzent" hasonlót... meglátjuk.

Neked hogy telnek kint a napjaid? Tanulsz, vagy dolgozol?

 

Előzmény: quilla (20621)