eritelaz Creative Commons License 2006.06.14 0 0 9083

Szia!

hm..te en nem vagyok ra buszke, de engem ketszer lottek meg eddig.:))

Milyen?

Attol fugg, hogy mibol jon.

Szerintem engem eloszor egy 7.62x39 es el, a masodik alkalommal meg egy 7.62x54R el kentek el.

Azert mondom, mert a masodik az hatarozotaban erosebb volt.

Varatlanul er, mert a hangjat az csak akkor hallod a lovedeknek, amikor becsapodik mar, zug csak. En a durranast nem emlexem,hogy halottam volna. Az egesz nagyon gyorsan tortenik, egy kozepesen eroteljes megrazkodtatassal bir. Olyan mint, amikor bekapsz egy nem vart horgot a kepedbe. Pillanatra megszedulsz, de nem ajulsz el ugy, hogy csorog a nyalad...:))

Kiszoritja a szuszt a tudodbol, meg faj mint az allat. Par percig csak szipogod a levegot, eszedbe nem jut venni egy mely lelegzetet.:)

Semmikeppen nem mellbe rugas, mert az az egesz torzsre hat. Ez meg csak egy tenyernyi helyre. Inkabb egy konyok utes...a legjobban igy tudom jellemezni.

Napok mulva is faj meg a helye, nemhogy belilul, de szabalyosan befeketedik.:))))))))

Azt tudom csak mondani, mint a haverom a skorpio csipes kapcsan  - probaljatok ki egyszer! :)

A fajdalom csillapittokrol.

Egy ilyen onmukodo ampilla nalunk is volt a misszioban, van akinel tobb is. Morphium van benne.

Az a szabaly, hogy ha beadsz egyet valakinek, vagy magdanak mielott elmesz a Lala land re, elotte be kell tuzni a tut a zubbony gallerjaba. A medic is ezt csinalja, igy kesobb a korhazban tudjak a dokik, hogy mibol mennyit kapott mar az emberuk.

Csodalom,hogy az oroszok err nem jottek meg ra..?

Udv:E

Előzmény: aviator_eto (9081)