Szia!
Nem egyértelmű, mert hűség alatt felmondani tényleg marhaság és a mondataiból az is következik, amit én vezettem le.
Amúgy meg szvsz nyugi, öreg harcos barátom, mi itt jó zsaru - rossz zsaru módszerrel mindenkit eligazítunk jó szándékkal. És én is tudok kötöszködős lenni T-Com-mal, de ettől még persze nem Rajtad akarok szóban sem bosszút állni ;-)))
Mindig (mindenhol) vannak olyan emberek, akik akár igen magas (felelős) pocízióban képesek igen komoly ügyeket megoldani, szervezni-vezetni, de OTTHON: nem olvassák el a számláikat, leveleiket nem bontják fel és egyáltalán, szarnak az egész világra, mert ők fáradtak, eleget foglalkoznak ilyenekkel a munkahelyükön etc...
És persze vannak igen jelentős számban (sajnálatosan, de) funkcionális analfabéták, akik sajnálatosan egy egyszerűbb szerződést sem képesek jó szándékuk ellenére megérteni.
Nos az ilyen - amúgy tidzstes - emberek védelmében nyomtam fel az NHH-nál a Magyar telekom-ot amiért a legújabb T-Com telefonos ÁSZF-ben (melléklet V. fejezet) már a termékek sincsenek kiemelve és olyan szinten összefolyik a szöveg, olyan mértékben rossz helyen tördelik meg a PDF-oldalakat (!), hogy az nem fa előfizetőket is megzavarhatja!
Ha ehhez hozzáveszem, hogy pl. az szerződésekről szóló szabályozás ellenében (!) nincs oldalszámokra vonatkozó "index", ami alapján egy 130 oldal körüli dögben meg lehetne keresni egy terméket (a 700-800 oldalas egészről nem is szólva, ahol szintén nincs indexálás, csak a honlapon pdf-ekre szaggatva és kellően összezagyválva - lásd kötbér: ahol külön van számhordozásra és szolgáltatóválasztásra, míg a törzs-szövegben alig (sőt: nem) találod meg az általános kötbér fejezetet, mert nincs, illetve nem a nevén szerepel, hanem kártértítés címszón belül (!) --- azaz logikusan már innen törvénysértő is az ÁSZF, mert a szerződés-szegés miatti kötbérről szót sem ejt!)
No ezek után a T-Online talán még egy fokkal nehezebb falat is az általam tisztelt átlag-előfizetőnek.
Így ÉN mindig mérlegelem, hogy megérdemli valaki a prejudikált letolást, vagy inkább mégsem ;-D
Abban igaza van annak, aki Téged "bírál", hogy valóban és (mint ezt már írtam Neked) talán feleslegesen is "sértetten" reagálsz, miközben ÉN JÓL TUDOM, hogy szándékaid gálánsak és jók, de folyamatosan nem érdemes hergelődni, nem?
Üdvözöl tisztelettel
Maus Robi