Dharma Creative Commons License 2006.06.09 0 0 17

Azért mégis elindult kicsit. :-))))

 

 

Nálunk az a helyzet, hogy férjemnek 4 gyerek, egy nagy, három kicsi. A három kicsiből azonban egy nálunk van.

Na amióta ez a helyzet (anyuka alkesz és az egyik gyerek úgy döntött nem várja tovább, hogy megjavul, a másik kettő adott esélyt), azóta vannak a legnagyobb bonyodalmak,

 

PLUSZ képzeljétek el, még a kolléganőm, aki a cégünkben dolgozik a volt feleség házában egy üzlethelyiségben, állandóan fúr engem, és ráadásul konfliktust okoz a gyerek és köztünk is (azokkal a gyerekekkel akik nem nálunk laknak)

 

Aki velünk lakik, azzal semmi gond, pedig nem én vagyok az anyukája és szerintem az sokkal nehezebb, ha apa + új nő, mint anya + új pasi. Nem?

 

Szóval amióta velünk él az egyik, azóta féltékeny a másik.

 

Ráadásul ez a köcsög kolléganő valamilyen ostobaságtól hajtva, konfliktusokat szít. Márpedig egy ilyen labilis helyzetben nem nehéz a másikat felhergelni.

Ez a kolléganő a nagylányt is hergeli, ami még úgy ahogy elmegy, de a 12 éves kisebbik lányt is, ami viszont súlyos bűn szerintem, mert nem tud feldolgozni még dolgokat és olyan súlyos károkat idézhet elő benne, hogy a személyisége teljesen elferdülhet.

 

Kinél van olyan, hogy nem csak a volt feleséggel, gyerekkel kell kúzdeni, de egy rosszindulatú kolléganővel is, akit ráadásul a cég minden dolgozója utál már a keverései miatt?!!!!