Grusa Creative Commons License 2006.06.09 0 0 13

Salve tanuki!

 

Én ezzel a megállapodásos dologgal nem értek egyet.

Nálunk egész más életstílus megy, mint a nevelt lányom családjában, illetve amit akkor éltek, amikor a párom még velük volt együtt. Finoman fogalmazva, ott van pénz, van parádé, nálunk meg jobban meg kell nézni, hogy mire meg a családi költségvetés.

 

pl. nekünk nincs tv-nk, (én gyűlölöm, a párom meg arra haragszik, hogyha leül elé, akkor se kép se hang, megszűnik a világ.) Otthon meg a gyerekszobába is van. (Bár nálunk ugyanúgy otthon van, csak ritkábban.) És ha itt van, nem is hiányzik a gyereknek. Szüleimmel élünk együtt, nekik van dobozuk. Ha bekapcsolva találja a gyerek, akkor lefagy.

 

A gyerek az anyjával rendszeresen jár mekdonelszbe, meg plázázni, mert a mama túl szilngli ahhoz, hogy trendi legyen neki főzni. Amíg kisebb volt, bizony rendesen válogatott, de most, hogy elkezd lassan nőni, rá lehet venni, hogy megegye a a túrógombócot, a babfőzeléket, a nokedlit, stb.

 

Gondolom, azért nem egyszerű összehozni neki a 2 életvitelt. De legalább felnőtt korára lesz miből választania, vagy ami még jobb, a kettő előnyét összekovácsolni.

 

Legyetek Jók!

Grusa

Előzmény: tanuki (12)