cápaFeri Creative Commons License 2006.06.08 0 0 3270
Nos kipróbáltam a lámpákat, végre volt egy este, amikor nem esett.
Sejtésem beigazolódott, ez a 27W nem képes csodákra. Lehet, hogy azért furcsa nekem, mert én az utólag beszerelt és általam beállított min. 55W-os halogénekhez vagyok szokva. Azokat mindig úgy állítottam be, hogy magam előtt kb. 15 méterrel legyen a fénycsóva közepe, ezzel együtt a padkákat is szépen megvilágította és ha tiszta időben mondjuk éjszakai lakott területeken kívüli gyorsabb haladás volt a cél, ezeket is felkapcsolva a távolabbi táblákról is visszavert némi fényt, ha csak a tompítottakat használhattam a szembejövő miatt.
Ezek a lacsi ködlámpák kizárólag a két padka, az orra előtt kb. 5 méterrel való megvilágítására szolgálnak.
Egyetlen pozitívum azért van bennük, mégpedig a bekötésük, ugyanis szerencsére lehet helyzetjelzővel is használni őket, nem szükséges a tompítottat bekapcsolni. Ez néha hasznos lehet, amikor annyira korlátozottak a látási viszonyok, hogy a tompított csak függönyt csinálna és pont attól nem lehetne látni semmit az útból.
Szóval ezeket tényleg csak kizárólag erre az esetre rakták bele, no meg jól néznek ki, dobnak az első összképen.:-)