Árpi Creative Commons License 1998.08.27 0 0 80
Mit mondjak...
Az ember kap egy gyomorrontást, és mire eljön a számlázási csend, addigra ő a fő gyanúsított. Szép. Egyébként meg védjen TITEKET a márki. A cicifixek bezzeg eszetekbe sem jutottak. Szép. A Piszkos Fred szeretetéről köztudott, hogy milyen gyilkos hatású, de a márki ebben magasan veri.
Szóval:
Azt mondja "Az igazi detektiv", hogy meg akartam ölni Chornellt.
Piszkos Fred!
Árpi = Márki. Jó :-). Lampitudo meg = amplitudó. És? Ha nincsenek érvek, hangzás-azonosság alapján lincselünk.
Ráadásul a logikád is szabadságra ment? Mert ugye két lehetőség van:
1. Gyilkos vagyok
Ebben az esetben, ha meglincseltek, igaza van a márkinak, mert még a lincselés éjszakáján az egyedül maradt másik gyilkos (mivel kötelező szavaznia), bárkire lő, annak annyi. Tehát a márki ezzel azt mondja, hogy gyilkos vagyok. Ezek szerint ha én vagyok a márki, akkor hülye is vagyok. Kösz.
2. Nem vagyok gyilkos
Ekkor megint két lehetőség adódik:
a. Én vagyok a titkosrendőr.
Ebben az esetben a két gyilkos legjobban akkor jár, ha a lakosság az első adandó alkalommal meglincsel. Ugyanis (amíg nem találtak egymásra) ők nem tudnak megölni. Nyomozó mivoltomat viszont (természetesen) csak azok előtt fedném fel, akikről tudom, hogy tiszták, nyilván nem teszem kirakatba a játék elején. Ezzel az esettel nem kívánok bővebben foglalkozni.
b. Egyszerő polgár vagyok
Ebben az esetben is jobb a gyilkosoknak, ha meglincseltetnek hamar, mert (amint észrevehettétek) ha tudok (mármint nethez férni),elég keményen tudok játszani (végül is nem először csinálom, és ha visszaemlékeztek, volt, hogy első halottként is megbuktattam a gyilkokat). És a lincseltetéshez nem kell megtalálniuk egymást a gyilkoknak!

Tehát aki "Az igazi detektiv" vádaskodása alapján lincsel, az a gyilkosok javára hajtja a vizet.

Piszkos Fred!
Ugye azt mondtam, hogy csak az első nap szavazok lista alapján. Most már tudom, hogy jól döntöttem, mert rád kell szavazni, ha jót akarok a városnak. És vállalom, hogy ha megtalálod a párodat, gyilkoljatok meg. Titkosrendőr!
Csak annyi a dolgod, hogy engem figyelj.

(Folyt. köv., mert szeretném teljesíteni az öt hozzászólást is, és nem tudom, holnap el bírok-e menni dolgozni. Itthonról meg nappal kicsit drága :-(MATÁV)