Na baszki, kurvára naprakészen követed az eseményeket, ha az én első hó negyedikei hozzászólásomra hatodik hó hetedikén válaszolsz, gyakorlatilag azzal nyitva, hogy engem lefikázol... :-(
Hacsak egy kicsit utánamolvastál volna, ezt nem mondtad volna - vagy legalábbis visszafogottabban - , merthogy egyáltalán nem álcázom, aki nem rest, az tudhatja, ki a kenyéradóm, és miértis adja a kenyeret.... (nem úgy mint rólad, merthogy rólad ugyan tunni lehet-é, hogy ki fizeti a betevődet és miért is? netán hogy idegyere fikázni?....)
Aztán: nem számdékozom másodnicket kreálni, így ismernek, így fogadnak el sokan, így tuggyák, hogy mihez is mérjék a hozzászólásaimat, és hidd el, számomra mérvadó nickek is acceptálják olykor a véleményemet.
Mondjuk a te háromhozzászólásos nickedet minek tuggyam be? friss-ropogós zöldfülűéként, vagy éppen valami leamortizált elsőnick utódjának szánt másodnick, fikanick? Merthogy azért kérdem, mert Te hoztad szóba a másodnick témáját....
Aztán: drága-e egy szolgáltatás?
Lehet. Mihez képest?
Van-é módja az ügyfélnek tájékozódnia szerződéskötés előtt?
Vélem, van módja.
Megismerheti-e a feltételeket? vélem igen!
Kérdezhet-é, ha valamit nem ért? vélem, igen.
adott esetben az ügyfél aláírásával igazolta, hogy megrendeli a szolgáltatást az adott feltételek mellett. Ha mégsem vette a fáradságot, hogy megismerje, és úgy írt alá, hát arra nem is tudom mit mondjak....
A svájci árakat, és főként a (minimál)béreket nehogymá' bármely hazai szolgáltató nyakába akarjad má' varni! Vélem: ott sem kóbászbó' van a kerítés. (mellesleg van levelezőpartnerem svájcban(is) seperc alatt rövidrezárhatjuk a mennyi is az annyi kérdést...
A Te egyéni esetedet meg - nem tunni mikori - meglehet, ha megkapargatnánk, akkor legalábbis kétesélyesre jönne ki.... Merthogy követeléskezelőhöz nem egyik napról a másikra kerül egy tartozás, annak szokott lenni előzménye is, úgy általában....