cantante gatto Creative Commons License 2006.06.06 0 0 29
Nézd szerintem tedd félre a sértődöttségedet és gondolkodj józanul. Te nem tudod elkélpzelni az oké de nem te élsz a kapcsolatban, hanem a fiad. Nekem mindegy mit csinálsz de ha meiatt tönkremegy a kapcsolatod a fiaddal utána késő lesz a fejedet a falba verni.
Nagyon irodalmi és romantikus amit elképzelsz hogy szerelmi ármányyal elcsalod a csajt meg ilyenek, de először is nincs konkrét terved csak álmodozol, másodszor pedig úgy látszik nem mgondoltál bele hogy mi van akkor ha lebuksz. Nemismerem a fiadat de gondolod megértő lesz egy ilyen helyzetben és azt mondaja, jól van apuci biztos igazad van legfeljebb magányos leszek na és? Abba se gondoltál bele szerintem hogy akármilyen nemesnek tartod az ármánykodást attól még ez sajnos nem nemes cselekdet hanem furkálódásm, hátulról mellbetámadás. A realitás az hogy olyan mértékben akarsz beleavatkozni a felnőtt fiad életébe amihez nincs jogod, mert az hogy megvédd az az idő már elmúlt, gyerekkorában. Álmodozás helyett szerintem a ezekkel is foglalkoznod kéne ha nem akrod egy életre elásni magad a gyereked előtt.
A lbeukást gondolom nem tudod elképzelni, senki se tudja elképzelni aki ferdeúton jár, úgyhogy hoigy segítsek, csak anniyt mondok: ha meg akarod valósítani amit akarsz más emberekt is bele kell vonnod, és ha csak egy lesz aki nem tartja a száját akkor lebuktál, ez ilyen pofonegyzerű. Azt pedig tisztázzuk hogy most akkor iszik és csalja vagy sem mert erről megint nem írtál?
Előzmény: anticasanova (28)