gabordelon Creative Commons License 2006.06.04 0 0 15082

Nekem most volt vizsgán a kocsi és némi jattal átengedtek a BMW 5 ös ülésekkel (ami mivel gyári és kagylo is, nagyon kényelmes ajánlom mindenkinek)mivel nem engedéllyezett ha másik ülés van benne. Még abba is bele akartak kötni, hogy a hátsó szélvédőn lévő hatalmas IRMSCHER felirat zavarja a hátra felé kilátást, de a helyzet épp átengedett vele. Meg persze a szempillákat lekellett vennem azért, de már visszatettem.

Sőt még a ködlámpám sem lett volna jó mert egyszerre müködik a gyári ködfényszóróval és az nem helyes, de azért némi jattal itt épp 3000ft és szemhunyás a dolgok felett.

Ettől függetlenül ha a karoszériának, futóműnek, féknek klappolnia kell.

A féket megkellet csinálni mert az első féktárcsák nem voltak sikban és nemlehetett a fékpadot becsapni vele ezért csere.

Más

Az előző szólásomnál még az jutott eszembe, hogy jol tudom, hogy fehérből kétfajat tört van?Nekem valószinüleg a világosabb, vagy a másik már a szürke szín?

Más

A szlovák úti sráccal feltudom venni a kapcsot ha jelen van itt?

Az utrol belátni , mindig szétszedve egy 4T, értekeznék vele kérem jelentkezzen itt a forumon.

Jó wartizást hétvégére, a francba tegnap mostam autot és ez a szemét eső.............

Előzmény: Törölt nick (15079)