Kicsigömböc Creative Commons License 2006.06.03 0 0 15
Szerintem nem olyan zárt a kör, csak ugye a megfelelő kapcsolatot kell megtalálni hozzájuk...Nekem is van meleg haverom, akivel rendszeresen egy társaságba járunk, és soha egyetlen hetero fiúra sem akart nyomulni...Persze megvan neki a "másik" világa is, de ők is kivétel nélkül teljesen normális jófej pasik. Sőt, a haverom is most ismerkedik úgymond az ilyetén előadóművészettel, mindenki segít neki, melegek és heterók egyaránt. Persze ez sem a "régi társasága", mi már úgy ismertük meg és fogadtuk el, hogy nem titkolta előttünk, mit- kit is szeret...Persze valószínűleg némileg könnyebb dolga van, mert meleg, de én úgy gondolom, hogy ők senkit nem utasítanak ki maguk közül, sőt. S nem azért, mert minden férfit potenciális partnernek tekintenek. Csakhát ugye őket kell megtalálni. De szerintem a neten nem fog menni, mert ahogy én tapasztalom, sokszor tényleg a nyomulás a cél, vagy akinél nem, az meg ismerkedni sem nagyon akar, max magát mutogatja...Szóval, nem irigyellek. Nincs esetleg egy laza, jófej csajhaverod, akinek el lehetne ezt mondani, és esetleg megbeszélhető lenne, hogy egy hétvégén ruccanjatok fel Pestre, ahol körülnéznétek pár helyen?
Előzmény: analexam (11)