Jó kérdés. Próbálom elképzelni a szitut.
...
Először is, hadd tisztázzam a fogalmakat.
nos, számomra nem léteznek közeli ismerősök.
Vannak ugye az ismerősök. Hogy azok mit csinálnak, tkp csak roppant marginálisan érdekel, csak annyira, h ne tegyenek keresztbe nekem, vagy szeretteimnek, vagy úgy általában, az embereknek. Tehát, ha ezt egy ismerősöm csinálná, nem foglalkoznék vele. Illetve, persze érdekelne, s tán még meg is kérdezném, h milyen indíttatásból teszi, de nem érintene mélyebben.
Ha valaki olyan tenné, aki közel áll hozzám - és ezzel ő már nem ismerős, hanem barát, vagy rokon -, akkor pedig fontosnak tartanám, h megértsem a motivációját. Ha azt látnám, h emiatt tipródik, őrlődik, akkor tán még szakmailag is próbálnék a segítségére lenni. És kurvára beszólnék minden olyan gyöpösnek, aki emiatt baszogatni merészeli. Vagy akár a köríves rugásommal is megismertetném... :)
Ha ez az illető olyannyira közel lenne hozzám, h a vele való kapcsolatom intim lenne, akkor lehet, h kicsit meg lennék lőve. Ugyanis én a férfias dominanciát keresem egy pasiban (nem S/M, csak olyan átlagos), és a harisnya meg a cipellő ebből az imidzsből nagyon kilóg. De ahogy próbálok belegondolni egy ilyen szituba, h mondjuk szexidőben a pasim imígyen nyomul rám.... hm... nos, ha a külsejétől eltekintve a viselkedése kellően férfias marad, akkor nem tartom rossz, vagy visszataszító, vagy ilyesmi dolognak... akkor pusztán egy kis érdekesség.
Viszont ha nap mint nap így mászkálna az emberek között, hát lehet, h az már túl sok lenne nekem. Ehhez én nem vagyok elég szociábilis. Rossz napomon biztos nem türelmesen elmagyaráznám a gizdáskodónak, h törődhet a maga dolgával, hanem kicsit szájba rugnám...
válaszoltam a kérdésedre?