Kicsigömböc
2006.06.03
|
|
0 0
10
|
Szia!
Egyetértek psychologic-kal, majdnem mindenben...Értve ezalatt, hogy ne rágd túl a dolgot, érezd jól Magad.
Csak sajnos kihagyhatatlan a mai társadalmi megítélés, a "normális" világ...Ma még nem tart Magyarország azon a szinten, hogy az ember bátran vállalhatná bármiféle vágyát. Azért írok vágyat, mert egyébként még nekem is a "különcség", "furcsaság" jutott az eszembe, tehát bennem is nyoma van az állandóan hangoztatott és sujkolt elvárásoknak. S épp emiatt én azt gondolom, ne a közvetlen környezetedben kezdd a próbálkozást. Vannak társaságok, ahol az emberek bátran hódolhatnak eme vágyuknak is, az tuti. Ugyanis a közvetlen környezetedben lehet, hogy így hirtelen nagyon rosszul sülne el a dolog, a már említett korlátoltság miatt. Menj el egy travi klubba, beszélgess el ott emberekkel...S talán akkor könnyebb lesz. A környezetedben pedig apró lépésekkel, tapogatózva haladj előre, kis kérdésekkel kideríthető, kinek milyen a hozzáállása a dologhoz...De még ezzel is légy óvatos, mert az ember hajlamos addig támogatni és nem elítélni szavakban mindent, amíg a körülötte nincs senki, akit érintene a téma...Úgyhogy sztem próbálj meg hasonló emberkéket keresni, s ott megtenni az elős lépéseket.
Minden jót Neked! |
Előzmény: analexam (7)
|
|