analexam Creative Commons License 2006.06.03 0 0 1
talán az a legillendőbb, ha én kezdem a bemutatkozást:

26 éves srác vagyok, nem mondanám magam szűk látókörűnek. az élet minden területén igyekszek mindent magam megtapasztalni, kevéssé hagyatkozom az elbeszélésekre, -ha úgy tetszik, buta módon- saját "káromon" tanulok :)

a nyitottságom érvényes a szexuális életemre is, ebben is igyekszem minél változatosabb utakon járni. nem tudnám megmondani, mikor kezdtek el először izgatni a női holmik, de azt biztosan tudom, hogy elsősorban hölgyeken tudtam ezeket elképzelni -férfiakon egyenesen taszított volna. mégis, valahogy az ízlésesen öltözött hölgyektől eredeztethető a női ruhák -leginkább fehérneműk- iránti rajongásom.

kezdetben amúgy elég vala, hogy a partnerem viselt harisnyát, tűsarkút, de évek alatt ez valahogy átalakult bennem. valahogy folytonos hiányérzetem volt, mintha már ez sem lett volna elég. rájöttem, hogy az is ugyanolyan izgató (sőt!), ha én bújok valami ruciba. néha-néha az is előfordult -ha épp nincs párkapcsolatom; télen, amikor ebből nem lehet gond- teljesen simára borotválom a testem, így "tökéletesítve" a bennem bújó "nőt". ilyenkor egyszerűen szépnek, sőt gyönyörűnek érzem magam, ezt alig lehet szavakkal megfogalmazni.

jelenleg szinte tökéletes párkapcsolatban élek, szőrösen, és csak ritkán hódolva eme szenvedélyemnek, amit sajnos a párommal nem gyakorolhatok, erre a kérdésre már pont került, többször is. :(

a legnagyobb kedvenceim a harisnyák (mindenféle), és a tűsarkú cipők, de ha úgy alakul, szívesen bújok egyéb holmikba is, van, hogy teljesen felöltözöm. :)