Mijo Creative Commons License 2006.06.02 0 0 285

 

Farkas Atti!

 

Én valamit nagyon nem értek veled kapcsolatban.

A választások előtt olyan látszatot kívántál teremteni megjelenéseddel, mintha az előző ciklus változása híve lennél.

Egyúttal undorító módon nyaltál be olyanoknak, melyek egy egységes vöröslibsi tömbbe tömörülve ennek ellenkezőjéért iparkodtak fröcsögő acsarkodások közepette.

Benyalva jóízűeket zabáltál ezekkel.

Nem vagyunk egyformák, én speciel számomra szalonképtelenekkel képtelen vagyok egy asztalhoz ülni.

 

Megtörtént az, amire állítólag nem számítottál, és lám, minden úgy folyik tovább, ahogy a lobbiidőszakban történt, azaz ellenére, hogy Wágner(ék) legfőképpen a regionális fórumokban folyó "politizálás" létét kifogásolták, a legvadabb politikai sárdobálásnak adtak helyet Baja város nevével fémjelzett fórumrészben.

Az, hogy szélsőségesen véresszájú bolsevista vonal ezt tehette és ma is teheti, nem mást bizonyít (egyéb más általad is ismert körülmények miatt), mint az Index e terület felett felügyeletet ellátói politikai hovatartozását.

 

Ma mi történik azoknál, melyek miatt mi azáltal, hogy láthatatlanná lettünk téve, lényegében el lettünk hallgattatva?

 

Ugyanaz az undorító politikai szájtépés, mely fő célpontja egyik országgyűlési képviselőnk, aki "természetesen" jobboldali színekben vált azzá.

 

És itt firtatom a te felelősségedet!

Mert!

Amennyiben te valóban az általában veled kapcsolatban hitt platform segítője és támogatója vagy (akit acsarkodók folyamatosan tetemre hívnak), akkor miért nem állsz ki Zsigó Róbert képviselő mellett, akit olyanok mocskolnak és gúnyolnak folyamatosan, melyek még az általuk állandóan felemlegetett cukrászi időszakából a süteménytöltelék edénymaradványai lenyalására sem érdemesek (tudod, ahogy gyerekeknek szoktak ilyen módon örömet szerezni), nem hogy "bíráló" kompetenciára.

 

Nem, én nem arra gondolok, hogy szállj alantas rétegekkel őket legitimizáló parttalan vitába, hanem tekintettel arra, hogy a regionális fórumok nem töményen durva politizálásra teremtődtek (állítja az Index), hiszen ilyen küzdésre a PoliDili adott, hanem emelj kifogást az Index illetékeseinél, mondjuk éppen Wágner úrnál, hivatkozva például arra a "magyarázatra", mely miatt a semmivel sem durvább módon szóló Turáni Lajost kitiltatták bajai származásúként egy bajai fórumról olyanok, melyeknek halovánnyi szelük sincs Bajához.

 

Még mielőtt a szokott frázist ugatná arcomba bárki is, miszerint a fórumok a vélemény szabad stb, stb.: én nem azt kifogásolom, hogy egy hivatalban lévő politikussal kapcsolatban ne szóljon bárki amit akar, de ezt tegye ott, azaz a PoliDili rodeóban, ahol nem biztos, hogy kizárólag vele egy követ fúvó moderátorokkal találkozna, hanem olyannal is, melyek esetleg se perc alatt elmeszelnék a mocskos szája szélét.

 

Az Index szégyene, ami bajai régió címszó alatt folyhat, ami ma ott látható: zömében szélsőséges és személyeskedő politizálás; semmitmondón infantilis nyünyögések; szánalmasan ácsingózó kakaskodó/tyúkászkodó kokettálások; "velvetkedések"; rahedli átmásolás más internetes portálokról; egyszóval 80 %-ban olyan "tartalom", mely zömében olyan nem bajaiaktól származik nem bajai jelleggel, melyeket pár bajai és Baja környéki egy kondába terelésével hozott létre a virtuális bolsevik-zoo koordinátora.

No és mi, a miattuk ismét kiherélt klubfórum ismétlődő felemlegetése, főként személyem elleni támadásokkal tarkítva!

 

Úgy törölték ki egy általam nyitott, személyem ellen irányuló konspiratív peres eljárás  folyamatát bemutató topikot, mintha annak legalábbis nem az Index fórumai szolgáltaták volna az alapot olyanok részéről kezdeményezve azt, melyek az előzőekben emlegetett bolsevista gyülevész mag szlávgyűlölő rasszista rétegét képezik.

Olyan "tanúk" felvonultatásával, melyek mentális okok miatt azt sem tudnák hiteltérdemlőn előadni, mikor végezték dolgukat civilizált emberi lények kulturált szokásainak megfelelő módon! Piha!

Egy olyan bíró megvezetésével, kinek halovánnyi elképzelése sincs informatikáról, annak technikai eszközeiről és lehetőségeiről, az internetes fórumok mikéntjéről, az ilyen közeg machinációs lehetőségeiről és machinátorairól.

 

Csakhogy valakik valamiről megfeledkeztek!

Egy eskü alatt tett tanúvallomás, amennyiben az rosszhiszeműségből fakad és hiteltelen, igencsak komoly büntetőjogi következményekkel járhat olyanok számára, melyek ilyesmire szánják magukat.

Tudniillik egy dolog a virtuális élet, és más dolog egy bíróság előtti valós élet!

Folytatás következik!

Még akkor is, ha az Index struccpolitikát folytatva igyekszik védeni klubkvaterkázó védenceit.

 

Mijo