Ace Combine
2006.06.01
|
|
0 0
42
|
Erre nem gondoltam hogy a pinceszinten akarnak közlekedni:/. Az tényleg csak azért lenne aggáj(vagy ly :P)os, mert nyílván elő fog fordulni olyan eset, hogy a másik házban v.ki beenged egy külsős autót az övé mellé, ami hely híján ad-abszurdum a mi termünkben állna meg...:( Nem vagyok egy besugó/csősz/feljelentgető/pattogó típus, de hazudnék ha azt állítanám, nem zavarna. Ami zavar még, az az épület statikai sérülése lehet... Jelzem, a szomszéd ház építői monnyanak le, ugyanis az 5 üzlethelyiség egyikének a feláldozásával igen egyszerűen megoldható a lejáró kérdés... Az OTP-nél pontosan tudom miért nem látják a problémát ebben. Tipikus esete annak, amikor v.ki más f@xával veri a csalánt...Nyílván évekkel ezelőtt megvették a telket, aztán örültek hogy valaki megvette végre. Az építtetőnek nem lesz még felvonulási területe sem, olyan xar helyen van. Az OTP meg belemegy mindenbe csak ne az ő problémája legyen már az a qrva telek. Reméljük a liftünket nem akarják használni...A közösköltség miatt is érdekes lehet az átnyitás(gépészet miatt) |
Előzmény: beszti1 (41)
|
|