Törölt nick Creative Commons License 2006.05.31 0 0 69

Amit kihagytam:

 

Mivel nem a megfelelő fórumon éltél az ellentmondás lehetőségével, így 15 nappal a fizetési meghagyás átvétele után jogerős lett afizetési meghagyás. HA a bírósárnak címezted volna az ellentmondást, akkor alakult volna át az ügy perré.

 

EGY megoldást esetleg még el tudok képzelni a jogi úton: adj be ugyanahoz a bírósághoz egy kétrelmet, amiben mellékled az ügyvédi irodával való levelezést, az átvételt igazoló tértivevények (!) másolatait és kéred a jogorvoslatot, mivel az ellenérdekelt fél nem hívta fel már az első levél után a figyelmedet, hogy nem a megfelelő címre írtad meg az ellentmondást.

 

Nem vagyok biztos ugyanis abban, hogy az ügyvédi iroda magatartása jogszerű volt-e, illetve a bíróság nem tartaná megalapozottnak az érvelést...

 

 

A nem jogi út: menj be (!) a T-Online-hoz (kérj időpontot, megéri a munkát és az időt!) és próbálj megegyezni velük, hogy KÉRED természsetetsen a szolgáltatást tőlük a változatlan szerződéses feltételek mellett ÉS a felmerült tényleges kárt, azaz az ADSL le és felszerelés költségét valamilyen szinten magadra vállalod.

HA meg tudtok egyezni, akkor a T-Online-nek (lásd az ÁSZF-et ahol következetesen a "követeheti ~a kötbér megfizetését" megfogalmazás szerepel!) érdekében áll az ügyfél megtartás, és viszont nem kikerülhetetlen a kötbér meg nem fizettetése!

 

 

Üdv!
Robi

Előzmény: Indyvidual (67)