Inner Circle Creative Commons License 2006.05.29 0 0 7172
"De azért az elég durva hogy csakúgy otthagyja az eddigi jobbkezét, Mystique-et aki már számtalanszor kihúzta a bajból, és most saját "mutánsságát" áldozta fel Magnetoért. Ezzel a húzással sztem elég sokat ártottak Magneto eddig olyan szépen kivitelezett jellemiségén..."

Nekem se tetszett, főleg hogy ők ketten "privát" is jóban voltak, Rejtély rendszeresen nyilvánosan is tapizta a vénembert, sőt, a második rész végén Rozsi azt mondja: "Nagyon jó (mármint Raven)", mire Magneto: "Nem is tudod, mennyire!" Hm, öreg kecske is megnyalja a kéksót? :D Igaz hogy Rejtély nem lehetett maximálisan kielégítve, mert Rozsira is rámászott a második részben :D
Viszont Magneto a 2 végén simán hagyta volna meghalni Xaviert, szóval már eddig is voltak sötét foltok a jellemén.

"de akko hogy lehet hogy mégis mutáns?"

Miért, mondta valaki, hogy az? :)

"szegény Kolosszusból Bádogember lett"

Mikor hangzik el? Nem csak Rozsomák mondja? Mert ő simán beszól ennél durvábbakat is, ettől még nem biztos hogy ez az igazi neve :)

"A vége is bejött mikor Magneto ült a sakktábla előtt és kicsit megmozdította az erejével a bábut.. nocsak talán nem végleges a szer hatása? :)"

No és az a bábu biztos, hogy fémből van? Mert a képregényben ugye Magneto nemcsak a fémet tudja mozgatni, hanem erőterekkel mindenféle mást is. Úgyhogy lehet hogy a szer elfojtja a mutáns gént, aztán viszont továbbfejleszti... és Magneto hatalma ezután még nagyobb is lesz, pont mint a képregényben. És akkor Vadóc jövendő szerepe is izgalmasabb lesz (jöhet a poszt-Carol Danvers Vadóc)?
Előzmény: Chip17 (7171)