Pamplónai békafuttató Creative Commons License 2006.05.27 0 0 188
Most látom, hogy nem ide írtam az első élményfürdőzésről, hanem egy másik topikba.
Akkor beteszem ide is:

Tisztelettel jelentem, hogy megvolt az esztergomi élményfürdő.
Ritka randa épület kívülről, teljesen tönkrevágja a Kis-Duna utolsó kanyarodását, ráadásul visszatükröződika vízben és a partfal a türkizzöldes színében pompázik :o((

Négyféle szauna van, ebből három fiúslányos, egy csak a lányoké.
Ki van írva, hogy fürdőruha.mentes övezet, adnak lepedőt, de amikor ott voltunk mindenki fürdőruhában flangált, a szaunákban meg mindig magunk voltunk.

Van finn szauna, a kályha felett a poklot idéző üsttel, hatalmas, van egy hang-fényterápiás kabin, amiben alacsonyabb a hőmérséklet, zene szól és lila meg piros fény váltakozik, van egy gyógynövénykabin, ami még mérsékeltebben meleg.
Illatos és tiszta az egész, a török gőzfürdő még nincs kész, a pezsgőmedence épp nem volt feltöltve tisztítás miatt. Szép pihenő van, könyvekkel ágyakkal, bárral, ahol ingyenes az ásványvíz.

Az élményfürdő pedig tényleg az.
Az első, amit nem csak úgy hívnak.



Mindez annak kapcsán jutott eszembe, hogy tegnap megint ott jártunk Esztergomban. Most már talán negyedszer.
Nagyon jó az egész, de vannak hiányosságok.

Nem értem, hogy a wellnessbe miért kell nagyobb személyzet, mint amennyi vendég van? Talán azért, hogy amikor szaunázás után a pihenőben alszunk, akkor állandóan ki-be slattyogjanak a papucsaikkal és dumáljanak egymással?

A relaxációs pezsgőfürdő vígan bizsergett, amikor nem volt benne senki, amikor belementünk volna, akkor pihentetni kellett a motort, mert túlmelegedett. Pedig kérdeztük a személyzetet, hogy mi a rendszer, óránként pezseg, vagy mi - azt mondták, szóljunk, majd beindítják.
Hát nem várták meg hogy szóltunk.

Nem szólt a zene sem a pezsgőmedencében, sem a hang-fény szaunában.

Ha már adnak bármennyi vasalt lepedőt és otthagyunk 4500 Ft-t fejenként, a tusolóba igazán kitehetnének valami falra szerelhető tusfürdőt.

Előzmény: ujfelhasznalo (174)