cirrocumulus Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2320

Szia Tandream!

 

Abszolút jogosak a kérdéseid szerintem!

A múlt heti, május 17-i CIVIL Rádiós interjúban a talival kapcsolatban az alábbiakat mondta Attila:

 

"Néhány hét múlva lesz egyébként egy közönségtalálkozónk, egészen pontosan június 2-án, a helyszínt majd az internetes weboldalról hamarosan meg fogják tudni azok, akiket ez érint és akiket érdekel. Már most tudjuk, hogy vidékről is nagyon sokan szeretnének ezen részt venni, úgyhogy néhány napon belül a helyszínt is pontosan kitaláljuk majd."

 

Na, hát amikor ezt hallottam, akkor én kapásból arra gondoltam, hogy a Solaris honlapra felkerül a találkozóról az információ (mi mást jelenthetne az internetes weboldal-ra való utalás), hogy ne csak mi, fórumosok értesülhessünk erről. Azért is gondoltam ezt, mert Attila nemrég azt is mondta, hogy hamarosan frissítik a honlapot, egy csokorba összegyűjtenek mindent, ami a koncerttel kapcsolatos: az összes képet, cikkeket, hogy egy helyen elérhetőek legyenek ezek, ne kelljen innen-onnan összevadászgatni őket.

 

És azt hiszem, a Vendégkönyv új bejegyzéseit (le merem fogadni, hogy vannak ilyenek, egész biztos, hogy többen is írhattak oda Nekik a koncert után) is azért nem látjuk még, mert ez is csak a honlappal együtt frissül és nem él külön életet.

 

Ja, igen, azon én is jót szórakoztam, hogy még akár rendelhetnénk is Robitól újabb jegyeket... :o)))

 

Szerintem ez a tali egy teljesen nyitott találkozó, semmi olyasmit nem hallottam felőlük, hogy ne szóljunk másoknak...

A CIVIL Rádióban is elhangzott, tehát ez nyilván egy nyitott dolog; más kérdés, hogy aki hallotta az interjút, de nem ismeri ezt a topikot, az nem lett sokkal okosabb a részleteket illetően, még a kezdési időpontot sem tudta meg belőle és valószínűleg a Solaris honlapra kattintgat nagy erőkkel, hogy még időben meg tudjon addig valamit...

 

Szóval, szerintem elég kínos lenne, ha jövő péntekig nem is frissülne a honlap!

 

Én a magam részéről szóltam több embernek is, akik nem vagy csak ritkán olvassák ezt a fórumot, de pl. ott voltak a koncerten. Tegnapelőtt pl. jeleztem a Kormorán topikban is a tali tényét, mert onnan többen is voltak a koncerten; ma már kaptam is egyiküktől a visszajelzést, hogy köszönik az értesítést és jönnek többen is :o)

Meg e-mail-t is küldtem többfelé...

Előzmény: TanDream (2318)