Buksi Creative Commons License 2006.05.24 0 0 358

Az, hogy mennyire zavaró a nagy forgalom attól függ, hogy otthon vagy-e, vagy dolgozol. Mert ha reggel elmész dolgozni és csak késő délután érsz haza, akkor szerintem kimaradtok a kellemetlen zajhatásból. Hétvégén pedig lényegesen kevesebb autó jár arra. Viszont ha otthon vagy egész nap, pl.: kisgyerekkel akkor szerintem érdemes elgondolkozni a dolgon. Nem jó mindig zárt ablakok között élni, de nincs annál rosszabb, mint amikor a forgalom, a zaj, a por miatt nem lehet ablakot nyitni. Nem beszélve arról, hogy ha a gyerek alszik.

 

Nem tudom, hogy hol laktok jelenleg, de gondolom nem azért szeretnétek Tárnokra költözni, hogy zajos helyen éljetek.

 

 

Talán jó lenne, ha egy hétköznap délelőtt tudnátok kijönni a házhoz, kinyitnátok az ablakokat és "fülelnétek". Milyen zajok jönnek, mennyire zavaróak. Persze amikor amúgyis teszel-veszel ezek a háttérzajok szinte fel sem tűnnek, csak akkor amikor csend van.

 

 

A szembe szomszédunknál felújítási/átépítési munkálatok folynak és szinte nem is hallom, amikor hozzák a cuccokat, lepakolnak, de többször jött már a konténerszállító kora délután amikor a fiam aludt, és mindig felébredt a csörömpölésre, lánccsörgésre...

 

 

Előzmény: fszk (356)