Buksi Creative Commons License 2006.05.24 0 0 354

Szia fszk!

 

Most értem haza, ezért gyorsan le is írom amit tapasztaltam. :)

 

Így hétköznap délelőtt jó kis forgalom van. Buszok, kocsik, kamionok, teherautók, szemeteskocsik, motorosok jöttek-mentek.

Ezen kívül valószínű, hogy reggel 6 és 9 között, valamint délután 3 és 6 óra között mindezt az ingázók mégjobban megnyomják.

Továbbá ott van az önkormányzat, a rendőrség ahol félfogadási időben lehet nagyobb mozgás.

 

Viszont a házat elnézve az utcafrontra a garázs, a bejárat, a nappali?, étkező?, konyha? néz, a hálószobák hátul vannak, az udvar felé néznek. 

 

De ha ott fog megépülni az összekötő út, akkor az érdekes lehet. Azt gondolom, hogy az átkötő út megépítésével azért olyan nagyon nem fog csökkenni a forgalom, hiszen az áruszállítók, a szemetesek, a buszok, a Tárnokon élők továbbra is itt fognak közlekedni.

 

 

Aztán a járdaépítés sem erőssége Tárnoknak. Voltam néhányszor gyalogosan a babaklubban (a művelődési házban van) és hiába húzódtam le a babakocsival amennyire csak tudtam, elég ijesztő volt ahogy elhúztak mellettünk a kamionok, teherautók, kocsik, buszok.

Bár talán ez már megoldódott csak cikázni kell a két oldal között, mert hol az egyik oldalon, hol a másik oldalon van a járda. Egyoldalon összefüggő járda azt hiszem még nincs. :(

 

 

 

Előzmény: fszk (352)