hkatus70 Creative Commons License 2006.05.24 0 0 353
Szia, fszk!

Tárnokon lakom hat éve, belső utcában. A barátnőmék a Dózsa György úton laknak. A főút forgalma meglehetősen észrevehető, főleg nyáron, amikor nyitott ablakoknál próbálnak aludni. A helyi rendőrség évek óta próbálkozik a forgalom lelassításával, eddig eredménytelenül. Az a rész viszont egyáltalán nem vizes, talajvíztől nem kell tartani.
Tárnok egy teljesen élhető, rendezett község, én hat év távlatából nagyon ajánlom mindenkinek, aki nyugodt, rendezett körülmények között szeretne élni. Hat éve egy használtan vásárolt ingatlanba költöztünk, majd azt eladtuk, és egy újat építettünk.
Én árulom a jelenlegi házat, amely három éves. Ha esetleg érdekel, írj vissza és szívesen megmutatom. A Dózsa Görgy úttól három utcányira van beljebb, saroktelken.
A telek 155 nöl, a ház hasznos alapterülete 143 m2. Nem tudom, milyen ingatlant keresel, de ha érdekelnek a részletek, válaszolj. Azért eladó, mert kicsit több lett a gyereklétszám, mint amire ez a ház lehetőséget ad, és átépítésnél egyszerűbbnek mutatkozik eladni és másikat építeni. De semmi esetre sem mennék el Tárnokról.
Előzmény: fszk (352)