-Survivor Creative Commons License 2006.05.23 0 0 863
"......A magyar meg 1 nagyon lopós nép. (Hiszen az osztrákok is kiírták a boltjaikra, hogy ne lopj magyar, nem minden előzmény nélkül) ..."

hehe, ugy latom ez neked nagyon tetszik, mert jonehanyszor elsutotted mar az indexen. gondolom az ominozus kiiras ota eltelt 15 ev alatt meg tobb szazszor a legkulonbozobb helyeken. szvsz teged ez eltet. ez ad ertelmet az eletednek, es fogodzot a magyarok fikazasahoz.
igazan sajnalom, hogy el kell keseritselek.....de azert lett anno ez kiirva az osztrakoknal, mert csak ezt lehetett kovetkezmenyek nelkul kiirni. azt nem irhattak ki, hogy pl. "ne lopj cigany" ( fuggetlenul attol, hogy foleg a MO-rol kiozonlo ciganyok loptak. eleve azert mentek.) mert azonnal felhordules lett volna, es lenaciztak es rasszistaztak volna az osztrakokat. nem gyoztek volna magyarazkodni. azonkivul.....akkor es ott a magyarok sem loptak tobbet, mint a szlovakok, lengyelek, etc. de - mint mondtam -, a magyarokba minden kovetkezmeny es diplomaciai balhe nelkul bele lehetett torolni a cipot.
ugyhogy sajnos.....eleted ertelmet vesztette.
most mi lesz?
burokpohar???


.

Előzmény: Törölt nick (772)