H_G Creative Commons License 2006.05.21 0 0 2914
Duplafalú acélból nekem is van bögrém (na, nem olyan drága), abból csak ízesített teákat iszom az irodában -- tényleg nem egészen kellemes érzés az ajkaknak, nemesebb italt kár lenne elrontani vele. Viszont páratlanul sokáig melegen tartja a löttyöt!

Egy eleve eszpresszóhoz gyártott, jó vastag falú üvegcsésze azért egészen más kategória, mint a mustárospohár :) Bár a vendéglátásban tényleg a porcelán az uralkodó, a CoffeeGeek lelkes amatőrei között abszolút vezető az üveg -- elsősorban azért, mert már csapolás közben jól látható rajta keresztül, mennyi és milyen színű-állagú lesz a crema, de vannak, akik komolyan vallják, h. üvegből a legjobb ízű a kávé, láttam ott vmikor egy egész topikot erről.
Előzmény: Zsolti2003 (2909)