Bakfitty!
Most jó? :)
Egyébként minden elismerésem a hatalmas lendületednek, viszont én már zsenge korom (33) ellenére tudom, hogy a nagy dolgoknak jobb megfontoltan nekiállni.
(...bölcsnek kevés, ostobának sok...)
Saját példám, hogy az házvásárláskor kitalált, és agyongondolt napkollektoros rendszerem most, egy hónap ittlakás után, kemény módosításokat szenvedett, még meg sem született állapotában.
Attól még meglesz, sőt, jobb lesz, mint gondoltam... :)
Előrebocsájtom, hogy könnyen lelkesedő, viszont utána annál jobban a dolgokat megrágó emberke vagyok. Ha én egy dologra azt mondom, hogy ámen, az biztos, hogy minden szempontból végig van rágva. Legalább a dolgok végigrágásában jó vagyok...
Nem vagyok papír szerint minősített szagember sem, viszont mióta inkább ösztönből tervezem az ilyen dolgokat, nincs kudarcélményem. Nem értek hozzá, de érzem, hogy mi lenne a jó.
Aki hisz nekem, az az Ő dolga, aki nem, az is.
Az én rendszerem "ösztönrendszer" lesz. És jó lesz, érzem. :)
Ha megengeded, meghívnálak ide hozzám, és egy sör mellett kiveséznénk ezt az egész fűtésmizériádat. (semmi pejoratív mellékzönge...)
Előre mondom, hogy szerintem a levegős megoldás neked nem lesz jó. (rendszeresen olvasom a topicot, és soxor nem azért nem szólok hozzá, mert nincs mondanivalóm...)
Neked vizes rendszer kell ekkora alapterületen, és valami alacsony hőfokú fűtés (fal/padlófűtés).
Ha kíváncsi vagy a véleményemre, én nyitott vagyok.
Mindenkinek.