Willie Creative Commons License 2006.05.19 0 0 122
Azert a kep egy kicsit arnyaltabb. Nagyon sok fugg a munkahelytol. En pl. 140 korul fizetek (persze a munkahelyem fizeti a tobbit) es gyakorlatilag meg nem volt olyan problemank, amit ne fedett volna le, pedig gyerek is van sot most jon a masodik.
Az sem igaz, hogy 50 evesen mindenki massziv idegroncs. Nekem eleg sok idosebb ismerosom, munkatarsam van es egyik sem idegroncs.
A munkanelkuli segellyel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de azt tudom, hogy csak az nem dolgozik aki nem akar. Minden ujsag teli van allashirdetessel es, ha az utcan setal az ember akkor is mindenutt latja a "help wanted" kiirasokat.
Es, ha van munkad akkor megelsz. Meg a minimalberbol is. Persze nem veheted meg a legnagyobb SUV-t, meg esetleg elofordul, hogy kozosen kell lakast berelned masokkal, de hianyt igazabol nem szenvedsz. Egyedul ott van a riziko, ha a munkahelytol nem kapsz biztositast, de arra is vannak megoldasok, ha eleg alacsony a jovedelmed. Sot a gyerekekre meg viszonylag jol kereso csaladok eseten is lehet kulon biztositast kotni eleg olcson.
Előzmény: netizen (70)