Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2006.05.19 0 0 502
ÉS EHHEZ MIT SZÓLSZ Te IDEGBETEG ????


Csisztut kiütötték a Mokka székéből

Ha így folytatódik, akkor Csisztu Zsuzsa lassan eltűnik a képernyőről. Az egykori tornászlánynak legutóbb a Vital Tv-nél hiúsult meg a szerződése, most pedig úgy tűnik, hogy a TV2 Mokkájában nem ő lesz a szülési szabadságra készülő Liptai Claudia helyettese.



Csisztu Zsuzsa neve többször is felmerült Liptai Claudia utódjakén, hiszen ő már többször is beugrott helyettesíteni, így személye lenne a legkézenfekvőbb megoldás. A csatorna egyik munkatársa azonban bizalmasan elárulta, hogy a vezetőség már alá is írta a szerződést Claudia méltó útódával, illetve utódaival. Havas Henrik oldalán ugyanis egy női és egy férfi műsorvezető mutatkozik be. Állítólag főleg az utóbbi személye lesz meglepetés. Neveket a csatornánál még nem említenek, hiszen egyelőre Csisztu Zsuzsával sem közölték a döntést.

- Időben fogjuk tájékoztatni a nézőket a Mokkát érintő változásokról - nyilatkozta hivatalos hangon Lóránt Gergely, a TV2 sajtószóvivője. Megkerestük Havas Henriket is, aki szintén nem volt beszédes, hiszen köti a titoktartási szerződés.

- Erről a témáról nem mondhatok semmit - zárta le röviden a beszélgetést a Tanár Úr, aki korábban nem rejtette véka alá lesújtó véleményét Csisztu szakmai tudásáról.

Úgy tűnik Csisztura mostanában rájár a rúd, hiszen a Vital Tv sem tart igényt a munkájára, pedig a kezdetekben úgy tervezték, ő lesz az új csatorna arca. De ez már a múlté.

- Csisztu Zsuzsával már nem állunk semmilyen üzleti szerződésben - nyilatkozta lapunknak Óvári András, a Vital TV vezérigazgatója.

Csisztunak ezek után már csak a boxgálák tudosítása juthat osztályrészül. Így könnyen átélheti, hogy milyen az, amikor valaki beszorul a ring sarkába.
Előzmény: riddick22 (500)